Liga 1

”Gretzky” al Stelei nu avea nici pase! :) » Tatu a reuşit abia în meciul cu Sportul primele pase decisive

Tatu nu a mai marcat niciun gol în ultimele opt luni.

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Stoica l-a comparat pe Tatu cu un hocheist care oferă assist-uri colegilor. Pînă la meciul cu Sportul, brazilianul era zero la acest capitol.

"Ador fotbaliştii care ştiu să paseze. Nu ştiu cîţi jucători din Liga 1 reuşesc să îşi lase coechipierii cu poarta goală!", şi-a început Mihai Stoica pledoaria pro-Tatu imediat după partida cu Sportul, scor 4-1. Managerul i-a ironizat pe fanii care l-au huiduit pe brazilian, după cel mai bun meci al acestuia la Steaua. "Tatu a pasat decisiv la trei din patru goluri, iar suporterii l-au huiduit. Probabil trebuia să paseze la patru din patru. La hochei se pune ca marcator şi pasatorul!", a continuat MM.

El a încercat să-l apere pe Tatu, jucătorul pentru care el a insistat să vină la Steaua în vară, însă nu a specificat că cele trei assist-uri cu Sportul sînt primele ale atacantului de 30 de ani în acest sezon! El a jucat în 30 de meciuri în toate competiţiile pentru roş-albaştri, fiind al treilea la acest capitol.

Nu a mai marcat de 8 luni
Leandro Tatu a marcat doar două goluri în Liga 1 în acest sezon, ambele însă în tur. Mai precis, în primele două etape ale sezonului, cu Voinţa şi cu Mioveniul, echipe nou-promovate. De atunci, au trecut mai bine de 8 luni de cînd brazilianul nu a mai găsit plasa în Liga 1.

Cine e Wayne Gretzky
- a jucat 20 de sezoane în NHL, între 1979-1999
- a fost poreclit "The Great One" şi este considerat de specialişti ca fiind cel mai mare hocheist din istorie
- este singurul jucător din istoria NHL care a reuşit 200 de puncte într-un sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.