Liga 1

Aşa se prezintă un antrenor pentru titlu! :D Şi bodyguarzii acţionarilor au intrat pe teren să asculte speechul lui Bonetti

Şoferii-bodyguarzi ai lui Badea şi Săvulescu nu au vrut să rateze discursul lui Bonetti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2012

Dario Bonetti a condus deja primul antrenament cu vechea-noua sa echipă, Dinamo. Italianul a dialogat cu reprezentanţii media la conferinţa de presă, după o prezentare făcută de Nicolae Badea şi de Dragoş Săvulescu, apoi a avut un scurt speech pe teren cu elevii săi, dar şi cu o asistenţă-surpriză!

În afara celor doi acţionari, pe gazon au fost şi şoferii-bodyguarzi ai lui Badea şi Săvulescu! Cei trei "oameni cu muşchi" au vegheat în linişte la buna desfăşurare a evenimentului de la mijlocul gazonului, după care s-au retras cu acţionarii, lăsînd locul şedinţei de pregătire.

Avînd în vedere ce relaţii tensionate au existat între Bonetti şi o parte dintre şefii lui Dinamo la precedentul mandat, prezenţa bodyguarzilor nu este chiar ieşită din comun. În 2009, italianul a avut contre dure cu Cristi Borcea şi cu Vasile Turcu, ce au culminat cu demiterea peninsularului. În prezent, Turcu nu mai e acţionar, iar Borcea este la Miami, dar Nicolae Badea a ţinut să precizeze azi că "omul din America" şi-a dat acordul pentru numirea lui Bonetti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.