Stranieri

Păun face furori în Bulgaria: "Driblinguri, călcîie, spectacol! Tot stadionul îmi strigă numele!"

Georgian Păun spune că se simte excelent la Sofia

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 10 aprilie 2012

Georgian Păun n-a fost bun de Dinamo, dar a devenit determinant pentru ŢSKA Sofia.

Atacantul de 26 de ani a devenit titular pentru "Steaua Bulgariei", iar ieri a contribuit la victoria de pe teren propriu cu Svetkavitsa (3-0), cînd a marcat un gol şi a pasat decisiv la un altul.

Păun a jucat pînă acum în şase partide pentru ŢSKA, evoluţiile sale fiind apreciate atît de antrenori, dar mai ales de suporteri, care sînt încîntaţi de calităţile sale tehnice. "Am făcut spectacol la meciul cu Svetkavitsa. Driblinguri, călcîie, fotbal frumos, ce să mai! Am jucat bine toată echipa, iar suporterii mi-au strigat numele toată repriza secundă. Aici, oamenii apreciază foarte mult fotbaliştii tehnici, mă simt extraordinar la ŢSKA, parcă sînt aici de două sezoane, nu de două luni!", a povestit Georgian.

Pentru a se acomoda cît mai repede la echipă, Păun s-a pus pe învăţat limba bulgară. "Am învăţat cîteva cuvinte, dar au avut grijă băieţii să mă înveţe şi cîteva cuvinte mai puţin ortodoxe. Îmi place aici, sper să iau campionatul cu ŢSKA, iar din vară vom vedea ce se întîmplă, dacă rămîn sau mă întorc la Dinamo!", a încheiat Păun. ŢSKA este lider în Bulgaria, cu 57 de puncte, principalele urmăritoare fiind Ludogoreţ (51) Cernomoreţ Burgas (50) şi Litex Loveci (48).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.