Liga 1

Crăciunescu îi reproşează lui Vidan că s-a dat Superman: "Nu arbitrezi cînd ştii că eşti obosit" :X

Ion Crăciunescu îl acuză pe Vidan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 April 2012

Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a comentat gestul lui Vidan de a-şi da demisia după meciul dintre FC Braşov şi Concordia Chiajna, meci încheiat cu victoria echipei din Chiajna, cu 3-2 şi la finalul căruia braşovenii au acuzat arbitrajul.

Citeşte şi: UPDATE » Vidan s-a retras din arbitraj! "În România se merge la fotbal ca la război, lumea vede comploturi peste tot"

"Şi-a recunoscut ambele greşeli şi de aceea a ales să ia această decizie. Nu a fost o decizie inspirată să arbitreze, mai ales că fusese cu fiul său la un turneu de tenis, în Grecia. Se face o adevărată dramă din acest caz. Greşelile sînt foarte mari. Asta e clar, dar haideţi să încheiem cu ideea asta de greşeli determinant", a declarat Ion Crăciunescu, la DigiSport, la emisiunea "Fotbal Club".

Crăciunescu i-a reproşat lui Vidan că nu ar fi trebuit să accepte să arbitreze dacă avea probleme. "Am fost şi eu arbitru, ştiu că este dificil. Dar nu e normal să faci pe Superman cînd ştii că eşti obosit şi că nu poţi da randament maxim".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.