Liga 1

VIDEO Vidan: "Ghinionul vostru e că aţi luat gol la ultima fază" » Şumi: "E matol ăsta, domne" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 aprilie 2012

În ziua în care ambii şi-au anunţat retragerile din activitate, antrenorul provizoriu, iar arbitrul definitiv, Marius Şumudică şi Adrian Vidan au purtat un dialog în direct la Contraatac de pe GSP TV.

La un moment dat, exasperat de faptul că tuşierul vorbea cu detaşare de greşelile comise în defavoarea Braşovului la meciul cu Chiajna (2-3), Şumudică s-a adresat în şoaptă moderatorului emisiunii: "E matol ăsta, domne".

"Domnule Şumudică, ghinionul vostru e că aţi luat gol la ultima fază. Poate dacă nu era aşa nu v-aţi fi enervat aşa de tare" a fost afirmaţia lui Vidan care l-a enervat cel mai mult pe antrenor.

"Domnule Vidan, şi-acum sînteţi obosit? Că văd că vă alegeţi cu greu cuvintele. Mi-aţi luat doi ani de viaţă cu greşelile pe care le-aţi făcut. La experienţa dumitale nu pot fi numite greşeli umane.

Am şi au experienţă în fenomenul ăsta, mă prind de unele chestii, nu schimb valută. Mai bine vă v-aţi retras, faceţi un bine fotbalului. O să-ţi aduc la retragere un coş cu flori, pască şi ouă", au fost cîteva din replicile lui Şumi.

Citeşte şi: Şumudică renunţă la antrenorat: "Cel puţin un an vreau să stau liniştit"

Vidan s-a retras din arbitraj! "În România se merge la fotbal ca la război, lumea vede comploturi peste tot"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.