Campionate

VIDEO Dedicaţie pentru prietenul Abi » Barcelona a învins cu 4-0 în ziua în care Abidal a făcut transplantul de ficat

Messi, irezistibil şi cu Getafe // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În timp ce francezul era încă în operaţie, coechipierii catalani cîştigau şi se apropiau la un singur punct de Real! Transplantul s-a încheiat azi-noapte, la 1:30. Următoarele ore sînt extrem de importante.


Aseară, în minutul 22 (numărul de pe tricou al lui Eric Abidal) al meciului cu Getafe, fanii de pe Camp Nou s-au ridicat în picioare, scandîndu-i numele francezului. Favoritul lor era încă pe masa de operaţie. Un transplant de ficat care începuse dimineaţă, la 10:00, la BarnaClinic din Barcelona.

Mai întîi a fost supus intervenţiei chirurgicale donatorul, Gerard, vărul jucătorului, apoi, în jurul orei locale 15:00 (16:00 la Bucureşti) a intrat în operaţie Eric. "Încă nu s-a încheiat transplantul", a anunţat Javier Faus, vicepreşedintele blaugrana, imediat după partidă, la 23:00. "E pe mîini bune", a spus optimist şi directorul sportiv Zubizarreta. Era vorba de renumitul chirurg Juan Garcia Valdecasas. Operaţia s-a terminat tîrziu în noapte, la ora 1:30. "Următoarele ore vor fi extrem de importante", a precizat Guardiola.

Pe teren, Barcelona zbura într-o frumoasă dedicaţie pentru prietenul Abi. Într-un sistem 3-4-3, cu numai un fundaş pur (Puyol) şi cu 4 jucători de atac (Cuenca-Alexis-Messi-Pedro), catalanii au cîştigat cu 4-0. Şi au ajuns la 165 de goluri în acest sezon - medie de 3 reuşite pe meci! Messi nu putea să lipsească. Gol, numărul 61 în toate competiţiile. Celelalte, Alexis ("dublă") şi Pedro. Barca are 78 de puncte, la numai o lungime de liderul Real, care joacă azi derbyul cu Atletico.

Barcelona - Getafe 4-0
Alexis Sanchez 13 VIDEO, 73 VIDEO, Messi 44 VIDEO, Pedro 75 VIDEO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.