Liga 1

"NIMENI nu a dat 3 pase decisive într-un singur meci" » MM a exagerat din nou

MM Stoica arată tribunei performanţa lui Tatu din meciul cu Sportul

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 11 aprilie 2012

Entuziasmat de prestaţia avută de "Gretzky" Tatu în partida cîştigată cu Sportul, scor 4-1, MM Stoica a supralicitat: "Nu cred că mai e vreun jucător care să fi reuşit trei pase de gol într-un singur meci, în acest sezon"

În emisiunea Liga Cifrelor, de la Radio GSP, s-a pus problema celor mai buni pasatori din Liga 1, iar îndoiala lui MM s-a dovedit nejustificată.

Dinamovistul Cătălin Munteanu a dat trei pase de gol în două meciuri cîştigate de alb-roşii: 5-1 cu Petrolul, 5-0 cu Ceahlăul, în timp ce "vasluianul" Adailton a fost penultimul om pe la care a trecut mingea înainte de golurile din victoria echipei lui Porumboiu cu Concordia Chiajna, scor 3-0. Pandurii au reuşit să se impună, acasă, cu CS Mioveni, scor 5-1, partidă de vis pentru Dan Nistor, care a reuşit de asemenea trei assisturi într-un singur meci.

[VEZI AICI REZUMATUL VICTORIEI STELEI CU SPORTUL]

Tatu nu a mai marcat de 8 luni
Leandro Tatu a marcat doar două goluri în Liga 1 în acest sezon, ambele însă în tur. Mai precis, în primele două etape ale sezonului, cu Voinţa şi cu Mioveniul, echipe nou-promovate. De atunci, au trecut mai bine de 8 luni de cînd brazilianul nu a mai găsit plasa în Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.