Liga 1

GSP vă dezvăluie ce presupune prelungirea contractului lui Tatu » "Gretzky" primeşte mărire de salariu :-O

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tatu are acum un salariu de 150.000 de euro pe an, iar dacă va continua în Ghencea va încasa cu 20 la sută mai mult


"Cred că îl vom păstra pe Tatu şi la anul. Îi vom activa clauza pe care o avem de a-i prelungi înţelegerea", a declarat Gigi Becali. Brazilianul a fost adus în iunie 2011, din postura de jucător liber de contract, şi a parafat un acord pe numai un an, cu opţiune pentru club de a-l păstra.

Clauza pe care o are Tatu presupune un efort financiar din partea Stelei mai mare decît cel făcut în acest sezon. Pentru 2011-2012, sud-americanul a avut stipulat un salariu de 150.000 de euro. Dacă va fi păstrat, în campionatul viitor i se va mări salariul cu 20 la sută, pînă la 180.000 de euro pe an, sumă ce depăşeşte cu mult plafonul maxim impus de Becali, de 10.000 de uro pe lună.

"E afectat de fluierăturile fanilor"
Cel care l-a adus pe Tatu în Ghencea, Mihai Stoica, a explicat cum suportă atacantul brazilian faptul că este contestat de suporteri. "E afectat, aşa l-am simţit după partida cu Sportul. Chiar e afectat de fluierăturile celor din tribună, însă oamenii trebuie să înţeleagă că un jucător nu trebuie nepărat să marcheze pentru a fi util unei echipe. Cei din tribună sînt influenţaţi de ceea ce se scrie în presă", a declarat MM.

Tatu în acest sezon
- a jucat în 20 dintre cele 25 de etape
- a bifat 1.633 de minute în campionat
- a marcat două goluri şi a oferit 3 pase de gol în Liga 1
- are o medie a notelor GSP în campionat de 5,45, sub el fiind doar Machado, Nikolici, Latovlevici, Fl. Costea, Bicfalvi şi Martinovici
- în Europa League a jucat 9 partide, a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol
- în partidele din Europa are o medie a notelor mai mică decît în Liga 1: 5,44

SONDAJ GSP.ro
Ultraşii sînt împărţiţi
Ieri, varianta online a Gazetei a lansat un sondaj pentru suporterii Stelei. Aceştia trebuiau să-şi exprime opţiunile în privinţa viitorului lui Tatu în tricoul roş-albastru în sezonul viitor. Fanii s-au împărţit în două: jumătate l-ar dori, cealaltă jumătate l-ar vrea plecat.
Vrei ca Tatu să continue la Steaua, din vară?
Da 50%
Nu 50%
Total voturi: 3256


1.498 de minute consecutive fără gol marcat a bifat Tatu în acest campionat, ultima sa reuşită datînd din 31 iulie 2011, din meciul Steaua - CS Mioveni 4-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.