Liga 2

D'ale lui Mitică » Un om politic din Cireşu îşi hărţuieşte adversarul: i-a arat terenul de fotbal! :D

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Meciul Cireşu - AS Mioveni din Liga a V-a a trebuit să se dispute la Călineşti, fiindcă rivalii politici pe plan local ai finanţatorului echipei gazdă au stricat terenul de joc cu plugul



Întîmplare incredibilă în fotbalul mic din judeţul Argeş! Trupa celor de la Viitorul Cireşu, locul 3 în Liga a V-a şi implicată în lupta pentru promovare, s-a pomenit în ziua meciului cu AS Mioveni cu terenul brăzdat de un tractor cu plug: două şanţuri imense s-au căscat în mijlocul suprafeţei de joc! Adrian, 24 ani, vedeta locală a formaţiei, a povestit că "am încercat să reparăm găurile, dar a fost imposibil, erau smulse şi pietrele din drenaj!". Pînă la urmă, partida s-a disputat la Călineşti, iar băieţii de la Cireşu au învins cu 3-2.

Finanţatorul grupării, Liviu Năstase, viceprimarul comunei Cătanele, crede că la mijloc a fost o răzbunare politică: "Sînt de la PD-L şi mi-am anunţat candidatura la primărie, iar adversarii mei îmi bagă beţe-n roate. Regia Apelor, proprietarul terenului, a sesizat poliţia pentru a-i găsi pe făptaşi. Nu-i greu, în sat sînt doar două tractoare cu plug!".


"Am înfiinţat echipa vara trecută, iar cel mai scump transfer m-a costat 5 milioane de lei vechi. Am şi trei jucători pe care îi plătesc cu 1 milion pe meci"
Liviu Năstase, finanţator Cireşu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.