Liga 1

Giovanni dă din casă: "Bonetti e la Dinamo pentru că s-a ajuns prea tîrziu la Andone"

Ioan Becali, impresar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 aprilie 2012

Ioan Becali a dezvăluit la GSP TV că aducerea lui Dario Bonetti pe banca tehnică a celor de la Dinamo a fost o variantă de avarie. În primă instanţă, oficialii din Ştefan cel Mare s-au gîndit la Andone, însă acesta se înţelesese deja cu formaţia din Gruia.

"Am discutat cu domnul Badea, era de acord să îl aducă pe Andone. L-am sunat pe Ando, dar a fost mult prea tîrziu: le promisese celor de la CFR că se întoarce la ei. Îşi dăduse cuvîntul celor de la CFR şi el este un om de onoare, nu se dă înapoi. Aşa s-a ajuns la varianta Bonetti", a comentat Ioan Becali schimbarea de la clubul din Ştefan cel Mare, la GSP TV.

Impresarul român a afirmat că oficialii din Gruia au făcut o mişcare inteligentă, reacţionînd la timp în urma rezultatelor slabe obţinute în ulima perioadă.

"Normal că CFR s-a mişcat repede, nu jucau nimic de 5-6 etape. Au rămas pe prima poziţie datorită jocului rezultatelor. Dacă echipa joacă în halul în care au arătat-o şi tu totuşi eşti pe locul întîi, e normal să schimbi ceva. Ai o şansă imensă la titlu, nu poţi să-i dai cu piciorul", a explicat Ioan Becali la emisiunea "Contraatac"



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.