Cupa Romaniei

Sînge în Giuleşti » Bozovici şi Papp s-au dat cap în cap

Papp a fost nevoit să joace în tricoul colegului său, Cînu, după ce echipamentul său a fost murdărit de sînge foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 aprilie 2012

UPDATE 00:20 // În urma incidentului din timpul meciului, Paul Papp a fost transportat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale

În minutul 35 al meciului din returul semifinalelor Cupei României, dintre Rapid şi FC Vaslui (1-0, în tur), Vladimir Bozovici şi Paul Papp au fost protagoniştii unui incident sîngeros, în urma căruia partida s-a oprit pentru cîteva momente, iar cei doi jucători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma unui duel aerian între cei doi fotbalişti, Bozovici s-a părbuşit la pămînt cu capul spart. Nici fundaşul celor de la Vaslui nu a scăpat nevătămat, alegîndu-se cu fruntea spartă.

Ambii jucători au ieşit la marginea terenului, fiind nevoie de intervenţia medicilor pentru a le opri sîngerarea şi pentru a fi pansaţi.

Meciul dintre Rapid şi FC Vaslui s-a încheiat cu scorul de 3-2, giuleştenii obţinînd calificarea în finala Cupei României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.