Europa League

Suporterii Craiovei au protestat în faţa preşedintelui UEFA: "Platini, attention, FRF = Mafia"

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele UEFA a fost întîmpinat ieri la Bucureşti de protestatari olteni, care au afişat la aeroport şi pe traseul spre centrul Capitalei mesaje împotriva FRF şi pro- Craiova


La sosirea la Bucureşti, pe aeroportul Aurel Vlaicu, unde a fost întîmpinat de Mircea Sandu, preşedintele UEFA, Michel Platini, a avut parte de o primire neaşteptată: doi suporteri olteni care au afişat pancarte împotriva şefului federaţiei şi au strigat "FRF is Mafia!". Dacă Naşu' a schiţat un zîmbet forţat, rece, în schimb Platini părea surprins de protestul suporterilor. "It's enough!" ("E de ajuns!") le-a spus Sandu respectivilor în limba engleză, în timp ce-l liniştea şi pe şeful UEFA: "It's OK!".

Pe drumul spre Casa Presei Libere, fanii olteni au afişat pe podul de lîngă fîntîna Mioriţa un imens banner cu aceleaşi mesaje: "Justice for Craiova. Platini, attention, FRF ă Mafia". Deşi suporterii n-au produs nici un incident, imediat, un jandarm l-a oprit pe unul dintre contestatari, cerîndu-i să se legitimeze. "Bine că nu poţi să mă baţi! Asta-i România!", s-a revoltat suporterul la plecare.


"Am văzut bannerele, le-a văzut şi domnul Platini, nu-i nici o problemă. I-am explicat în mare despre ce e vorba. Am discutat şi cu unul dintre fani la telefon. Îi asigur pe suporterii olteni că voi face tot ce-i posibil să existe echipă la Universitatea"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.