Cupa Romaniei

VIDEO "Chirurgul" a dus Rapidul în finală cu un gol senzaţional » Ce operaţie!

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Alexa a reuşit golul carierei prin care practic a dus Rapidul în ultimul act al Cupei României


Bătută de trei ori în acest sezon de Rapid, Vasluiul a văzut cum coşmarul continuă încă din primul minut al returului Cupei. Era secunda 17 cînd Nicolae Grigore marca, după o gravă eroare a brazilianului Anderson. Era 2-0 la general şi, pe bancă, Răzvan făcea deja planul pentru finala de pe 23 mai.

Click aici pentru FOTO şi VIDEO!

Cînd Wesley nu e de acord
Copiii din tribune au explodat în urale, iar giuleştenii au luat meciul ca pe o joacă. Mare greşeală, deoarece Wesley nu mai e un copil, ci om în toată firea, iar în faţa porţii devine un adevărat călău care nu putea rata din doi metri (6).

"Grădiniţa" vişinie a amuţit brusc, cei mai mici dintre fani aţipind uneori din cauza jocului anost ce a urmat. Răzvan a ordonat de pe bancă îngheţarea meciului, iar asta i-a reuşit timp de 39 de minute.

Partea secundă a debutat aproape identic cu prima. Filiera "carioca" a Vasluiului a ieşit la rampă: Adailton a centrat perfect, Coman a încremenit pe linia porţii, iar Wesley a mîngîiat-o cu chelia sa strălucitoare spre plasă.

Chirurg? Nu, artist!
Răzvan a mişcat pe bancă, l-a scos pe finul-preferat Surdu şi l-a băgat pe Sburlea, dar golul nu a venit de la atacanţi, ci de la omul care ridică baraje la mijlocul terenului. Alexa a reuşit o execuţie cum numai pe laptop la Playstation îi mai iese, trimiţînd din voleu aproape de vinclul porţii lui Borjan şi făcînd inutil plonjonul disperat al canadianului din poarta moldovenilor.

Vasluienii au mizat totul pe atac, dar senegalezul Ousmane N'Doye a ratat lobul peste Coman. Cînd toţi ochii erau la poarta lui Coman, Borjan a comis-o din nou, la fel ca la Sibiu, scăpînd mingea în capul lui Roman, care apoi a marcat din careu. Rapidul e în finală şi aşteaptă astăzi să vadă cu cine va da piept în lupta de pe 23 mai cu trofeul pe masă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.