Liga 1

MM, apel către fraţii Costea: "Titlurile se cîştigă cu jucătorii care vin de pe bancă". De ce nu l-a luat pe Sougou

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 April 2012

În ziua în care a împlinit vîrsta de 47 de ani, managerul Stelei, Mihai Stoica, a oferit variabilele care vor influenţa decisiv soarta Stelei la titlu.

"Sînt mari probleme de lot. De la mijloc în sus sînt problemele. Vin meciurile din trei în trei zile şi sîntem cam aceeaşi. Titlurile se cîştigă cu jucătorii care vin de pe bancă.

Avem nevoie de fraţii Costea. Ambii sînt apţi de joc, îi aşteptăm să ne ajute. Lucrurile nu sînt însă aşa de simple însă în privinţa lor. Sînt jucători care dau randament la o echipă, iar la alta nu reuşesc. Mihai Costea nu cred că s-a simţit prea bine la Steaua pînă acum.

O altă problemă va fi dacă vom reuşi să alergăm pînă la final. Tactic nu vor fi probleme, îmi place Stoichiţă", a declarat Stoica la Fanatik Show de pe DigiSport.

"Un egal ne-ar închide şi pe noi şi pe Oţelul, noi n-am mai avea şanse la titlu în cazul unei remize. Oţelul nu mi se pare într-o creştere de formă. E aceeaşi echipă nespectaculoasă, dar pragmatică şi eficientă. Nu a pierdut decît un singur meci acasă, cu CFR-ul şi asta în condiţiile în care a jucat în inferioritate", a spus oficialul stelist despre adversarul de sîmbătă.

MM a explicat de ce nu s-a realizat transferul lui Sougou la Steaua înainte ca fotbalistul să ajungă la CFR: "Pe Sougou n-am vrut să-l iau pentru că Steaua nu joacă niciodată pe contraatac. În filosofia mea despre fotbal nu există pentru Steaua jucători care să nu poată să se descurce în criză de spaţiu. Sînt încîntat de majoritatea jucătorilor care compun lotul, majoritatea au fost aduşi la sugestia mea".

Steliştii intră din seara asta în cantonament pentru meciul de sîmbătă, ora 20:00, în direct la DigiSport, liveTEXT pe GSP.ro, şi vor pleca mîine dimineaţă spre Galaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.