Campionate

VIDEO Mitraliat » Robben, scos vinovat de Beckenbauer după ce Bayern a pierdut la Dortmund, scor 0-1

+3 Foto
Weidenfeller, portarul Borussiei, a ghicit colţul lui Robben şi a apărat penaltyul decisiv poate pentru acest campionat // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Kaiserul îi reproşează olandezului că a irosit penalty-ul obţinut în final. ”E lege: jucătorul faultat nu bate niciodată. Dar în Olanda nu s-a aflat”.

Arjen Robben i-a pus miercuri titlul pe tavă Dortmundului cu o serie de gafe greu de acceptat la un jucător de talia lui. Atacantul lui Bayern l-a scos din ofsaid pe Lewandowski la golul care a decis derby-ul (0-1), a obţinut apoi un penalty pe care tot el l-a ratat, iar în prelungiri a dat cu piciorul unei alte mari ocazii. Suficient pentru ca Franz Beckenbauer, care-l mai criticase în trecut pentru egoismul său, să-l înfiereze din nou.

AICI AI VIDEO CU PENALTY-UL RATAT DE ROBBEN!

În special penalty-ul îl irită pe preşedintele de onoare al munchenezilor: "Dacă eram eu antrenorul, Robben nu bătea. E lege: jucătorul faultat nu execută! Dar poate că această lege s-a abrogat între timp sau în Olanda nu s-a aflat despre ea". Atacantul însuşi e şocat de tot ce i-a întîmplat: "Sînt foarte jenat. În ultimii trei ani am bătut 10-11 lovituri de la 11 metri şi pe toate le-am transformat. E dureros. Acum, Dortmund e aproape campioană".

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE DORTMUND!

6 puncte are liderul Dortmund în faţa lui Bayern cu 4 etape înaintea finalului. E neînvins de 24 de etape

4 victorii consecutive a bifat Borussia în ultimele patru întîlniri din campionat cu Bayern

"Dortmund cîştigă absolut meritat titlul. Nu văd cum ar mai putea fi oprită în etapele rămase" (Franz Beckenbauer, preşedinte de onoare Bayern)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.