Liga 1

Cadou pentru Bonetti » Andrei Cristea ar putea reveni în Ştefan cel Mare

Andrei Cristea are un salariu de peste 300.000 de euro în Germania, însă la Dinamo va trebui să accepte jumătate

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Andrei Cristea se pregăteşte de un come-back la Dinamo, mai ales că va deveni liber de contract în vară. Atacantul era unul dintre apreciaţii antrenorului italian.

Dinamo creionează deja mercato de vară şi este aproape de a-l înregimenta pe Andrei Cristea! Moda repatrierilor rămîne în vogă în Ştefan cel Mare, indiferent de sezon, iar atacantul lui Karlsruhe urmează să se întoarcă printre "cîini" din postura de liber de contract. Fotbalistul, care luna viitoare va împlini 28 de ani, e refăcut total după operaţia la menisc, însă antrenorul Kauczinski n-a mai apelat la el, nefiind un fan al românului. Oricum, Karlsruhe este aproape de liga a 3-a germană, aşa că Andrei poate sosi gratis, înapoi, la Dinamo.

Dario Bonetti este de acord cu mutarea, mai ales că Andrei era unul dintre preferaţii lui în mandatul precedent, iar Marius Niculae, 31 de ani, va pleca la vară în Asia. Există deja nişte interes pentru el din partea unor cluburi din China şi din Coreea de Sud, iar acţionarii i-au transmis lui "Săgeată" că nu-i vor pune nici un fel de piedică.

Scutaru la preţ redus
"Cîinii" caută să mai aducă jucători de la Poli Timişoara. L-ar vrea şi pe Dorin Goga, pe care l-a mai dorit în cîteva rînduri, însă vîrful de 27 de ani ţine să aibă un salariu anual de minimum 250.000 de euro. Dinamoviştii sînt în tratative pentru a-l achiziţiona şi pe stoperul Cristian Scutaru, 24 de ani, pe care îl puteau aduce ultima oară în iarnă, dar s-a considerat că nu era nevoie, la acea vreme, de el. În vară, Scutaru poate semna cu Dinamo, iar el să fie deţinut în copropritate de către cele două grupări.

"Mi-aş dori ca Dario Bonetti să aibă succes maxim la Dinamo, sigur va avea performanţe mari. Oricînd aş lucra din nou cu el, dar acum sînt la Karlsruhe şi mă interesează doar situaţia de aici" (Andrei Cristea, atacant Karlsruhe)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.