Europa League

Românii s-au lăudat cu acoperişul de la National Arena. Ce nu ştie Platini despre asta: ”Merge doar dacă nu sînt precipitaţii”

Acoperișul de la Național Arena a fost tras cu ocazia vizitei lui Platini

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 April 2012

Prezenţa lui Michel Platini în ţară a reprezentat un moment prielnic pentru ca oficialii din fotbalul românesc să se mîndrească cu nou stadion construit în Bucureşti.

Mircea Sandu, preşedintele FRF i-a cerut primarului capitalei, Sorin Oprescu, să tragă acoperişul stadionului ”National Arena” cu ocazia prezenţei lui Michel Platini la ceremonia de aducerea a trofeului Europa League în ţară.

Acoperişul de la ”National Arena” a stîrnit o groază de controverse din cauza condiţiilor în care poate fi utilizat, acesta fiind tras tras doar o singură dată pîna la vizita oficialului internaţional.

Potrivit site-ului evz.ro, acoperişul arenei din capitală poate fi utilizat doar în anumite condiţii.

"Nu poate fi pus în funcţiune decît dacă sînt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi nu sînt precipitaţii. Acoperişul are o staţie meteo proprie şi, dacă aceasta dă undă verde ca să îl tragem, o putem face, dacă nu - nu. Nu putem apăsa pe buton cum vrem noi, fiindcă ne văd nemţii şi ne pierdem garanţia", au explicat surse din cadrul Primăriei.

Acoperişul retractabil al stadionului ”National Arena” a costat 25 de milioane de euro. Citeşte şi: SCANDALOS! Risipă de bani publici » Primăria a cumpărat acoperişul Naţional Arena, deşi ştia că nemţii nu îl folosesc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.