Cupa Romaniei

Victor Becali: ”Ce poţi să-i spui unui om care vine marţi şi joacă joi? Nici nu cred că-l cunoştea pe Dorel Stoica”

Dario Bonetti a debutat în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din returul semifinalelor Cupei României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 13 aprilie 2012

Victor Becali a comentat meciul pe care Dinamo l-a pierdut în returul semifinalelor Cupei României, 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, discutînd şi despre venirea lui Dario Bonetii şi a schimbărilor pe care le-a adus acesta la echipă. În ciuda înfrîngerii suferite la Mediaş, Dinamo s-a calificat în finala competiţiei datorită victoriei pe care a obţinut-o pe teren propriu, cu 1-0.

"Importanta este calificarea. Dinamo a avut ceva ocazii, dar Mediaşul a dominat tot meciul, a avut ocazii mari, a ratat penalty. Hai să spunem că a fost o victorie meritată a lor”, a declarat Victor Becali, pentru DolceSport.

Citeşte şi: Dorel Stoica a alungat problemele » "Invenţia" lui Bonetti a calificat-o pe Dinamo în finala Cupei României

Impresarul român şi-a exprimat părerea şi asupra noului tehnician de la Dinamo, Dario Bonetti. "Era un meci de calificare în finală, ce poţi să-i spui unui om care vine marţi şi ia echipa la primul antrenament şi joi joacă? Spre exemplu, pe Dorel Stoica, nu cred că-l cunoştea. Poate la moralul echipei poţi să lucrezi, dar ce să faci la pregatirea fizică, atunci cînd joci din 3 în 3 zile?", a explicat Victor Becali.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.