Liga 1

Statistică negativă pentru antrenorul Oţelului » Dorinel, mereu în genunchi cu Steaua!

+3 Foto
Pentru tehnicianul Oţelului confruntările cu roş-albaştrii sînt un adevărat coşmar

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Munteanu a întîlnit trupa din Ghencea de 10 ori în Liga 1 şi de 8 ori a pierdut, avînd la activ doar 3 goluri împotriva roş-albaştrilor.

Dorinel Munteanu i-a suflat Stelei un trofeu, Supercupa României, care a deschis acest sezon, însă trupa din Ghencea e un adevărat coşmar pentru tehnicianul Oţelului în privinţa jocurilor de campionat.

De cînd a debutat în meseria de antrenor şi pînă azi, Dorinel a bifat 10 meciuri contra Stelei în Liga 1, iar palmaresul e un dezastru pentru el: 8 înfrîngeri şi doar două victorii, iar golaverajul e chiar horror: doar 3 goluri marcate şi nu mai puţin de 11 încasate. Şi în tur, Dorinel a pierdut în faţa Stelei. A fost meciul în care Ilie Stan şi-a făcut inaugurarea ca antrenor al roş-albaştrilor, Tănase şi compania cîştigînd cu 2-1 într-un joc disputat la Buzău.

Steaua e printre singurele echipe din Liga 1 în faţa căreia Dorinel are un palmares prost. De exemplu, cu Dinamo, Munteanu stă foarte bine. A jucat 11 jocuri de campionat, a cîştigat de 5 ori şi a pierdut doar 3.

Porumboiu şi Penescu l-au acuzat de blat
Pe lîngă înfrîngerile în faţa Stelei, Dorinel Munteanu s-a mai confruntat şi cu alte lucruri care l-au pus într-o lumină nefavorabilă în relaţia cu trupa din Ghencea. Doi foşti patroni cu care a colaborat la Piteşti şi la Vaslui, Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu, l-au acuzat că atunci cînd s-a aflat în faţa Stelei s-a dat la o parte. "E omul lor", l-au arătat cu degetul cei doi. Dorinel a pierdut toate meciurile pe care le-a disputat cu Steaua din postura de antrenor al lui FC Argeş şi FC Vaslui.

Agentul lui Dorinel era membru PNG
Munteanu a avut şi o altfel de legătură cu Steaua pînă acum 3 ani. Agentul său, Aurel Marinescu, era membru marcant al Partidului Noua Generaţie, filiala Caraş-Severin, partid condus de Gigi Becali.

3 ani se vor împlini în iunie de cînd Dorinel Munteanu a preluat-o pe Oţelul

3 săptămîni se vor împlini luni de cînd Mihai Stoichiţă a preluat-o pe Steaua

"Steaua nu are cu ce să ne surprindă. E o echipă pe care o cunosc bine, chiar nu pot aduce surprize în meciul de sîmbătă" (Dorinel Munteanu)

"Dorinel zice că n-am cu ce să-l surprind? Foarte bine, înseamnă că-şi ia măsuri de precauţie. Poate totuşi va fi surprins, o să vedeţi sîmbătă seara" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.