Campionate

Casillas e sigur: ”Vom pulveriza recordul nostru de 107 goluri”

Real Madrid este cea mai eficace echipă creată de Mourinho

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 April 2012

Real Madrid are obiectiv dublu diseară, la confruntarea de pe ”Santiago Bernabeu” cu Sporting Gijon. Primul este victoria care să menţină distanţă faţă de FC Barcelona, diferenţa fiind de 4 puncte înainte de El Classico de sîmbăta viitoare. Celălalt: să înscrie măcar trei goluri. Dacă va reuşi, trupa lui Jose Morinho va bate un record vechi din sezonul 1989-1990. Atunci, echipa pregătită de galezul John Benjamin Toshack a marcat 107 goluri în campionat, bornă istorică în istoria clubului ”blanco”.

”Sîntem o formaţie spectaculoasă, dar şi eficientă. Chiar nu văd cum nu o depăşim acel record”, a susţinut Iker Casillas. Portarul Realului nu este doar ferm, ci şi nedumerit: ”Mulţi spun că echipele lui Mourinho sîntt defensive. Nu înţeleg de ce. Priviţi cifrele noastre! Cum să spui despre noi că sîntem defensivi?”

Protagoniştii de acum 22 ani sînt şi ei convinşi că actualul Real va pune un nou reper de eficacitate. ”Este inevitabil. Actualul Real ne va pulveriza recordul”, a zis Martin Vazquez, completat de Sanchis: ”Acest Real al lui Morinho este fantastic. Va deveni istoric”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.