Liga 1

Voinţa Sibiu vrea să dea lovitura cu Rapid: ”Sîntem încrezători, nu încrezuţi” ;)

Articol de Cosmin Prişcă  —  Sunday, 15 April 2012

Jucătorii Voinţei Sibiu vor să producă surpriza în această seară în Giuleşti, după ce etapa trecută au învins categoric Vasluiul cu 3-0.


Sîntem bucuroşi de ceea ce am realizat cu Vaslui. În momentul de faţă sîntem cu patru puncte în plus faţă de ceea ce am realizat în tur pe vremea asta. Mergem la Rapid încrezători, dar nu încrezuţi. Ştim cu cine dăm piept.

Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune şi în urma unui joc bun să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Buican s-a accidentat la un antrenament, dar în rest toţi jucătorii sînt valizi. Sperăm să fim inspiraţi”, a afirmat tehnicianul Alex Pelici.

"Ne vindem scump pielea"
Golgeterul echipei, Iulian Popa, are mare încredere în echipa sa: ”Un meci frumos într-o zi de sărbătoare. O să ne vindem scump pielea. O să încercăm să scoate maxim din ce putem. Mergem cu moral şi încrezători. Va fi nevoie de muncă să scoatem un rezultat pozitiv. Jocul cu Vasluiul ne-a dat încredere în noi.

Sperăm să îi facem fericiţi pe aceşti oameni care vin să ne susţină la Bucureşti. Nu mi-am propus un număr de goluri, important e să ne îndeplinim obiectivul. Dacă marchez, este cu atît mai frumos”, a declarat atacantul Iulian Popa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.