Liga 1

VIDEO "Nilă" a promis prin satelit la Muntele Athos: "Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 aprilie 2012

Gigi Becali a decis să-l sprijine pe Mihai Costea înaintea duelului cu Oţelul.


După ce l-a criticat săptămîni întregi, patronul Stelei a schimbat strategia. Aflat în această săptămînă la Muntele Athos, Gigi Becali şi-a comandat un telefon satelit pentru a ţine legătura cu familia şi cu Mihai Stoica.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Acesta a insistat într-o discuţie cu managerul Stelei, cerînd ca MM Stoica să-i paseze telefonul lui Mihai Costea. "Am vorbit cu el, mi-am dat seamă că n-am de ce să fiu împotriva lui. Dacă o iubeşte pe aia, ce să-i fac? I-am luat două icoane, una pentru el, una pentru Daniela", a dezvăluit Gigi Becali la Contraatac, la GSP TV.

Replica lui "Nilă" l-a impresionat pe patronul "roş-albaştrilor": "Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine. Îmi aştept rîndul să intru, nu mă supăr. Chiar dacă stau cu Daniela, nu facem tîmpenii, mă odihnesc pentru meci", a fost mesajul atacantului.

Ieri, Mihai Costea a intrat la pauză în locul golgeterului Raul Rusescu şi nu a mai dezamăgit. Fostul vîrf al Craiovei a scăpat singur cu Grahovac şi a strecurat balonul în plasă dintr-un unghi închis, aducînd victoria cu 2-1 în faţa Galaţiului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.