Liga 1

Latovlevici n-a mai jucat de 7 săptămîni! » Din spital, direct în marcaj la Adailton!

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Latovlevici are un singur meci în ultimele patru luni şi n-a mai jucat deloc de şapte săptămîni, dar va fi titular împotriva Vasluiului, din cauza suspendării lui Pîrvulescu


Steaua a ajuns să aibă probleme tocmai în zona care acum trei luni era cea mai "betonată". Postul de fundaş stînga, care îi dă bătăi de cap lui Stoichiţă, era disputat la începutul anului de trei dintre cei mai buni jucători de bandă din Liga 1: Brandan, Latovlevici şi Pîrvulescu. Dar situaţia s-a modificat radical şi staff-ul roş-albaştrilor tremură cu gîndul că are de inventat un adversar pentru Adailton. Partida cu Vaslui e vineri, de la ora 20:20, în direct pe Antena 1.

Titularul Pîrvulescu e suspendat pentru cumul de cartonaşe şi asta grăbeşte resuscitarea lui Latovlevici, care n-a mai apărut pe teren de şapte săptămîni, din cauza unei accidentări musculare. Iasmin s-a rupt ultima oară în amicalul "naţionalei" cu Uruguay şi înainte de asta avusese o pubalgie. Diversele afecţiuni l-au ţinut mult pe margine şi l-au scos din formă, fiindcă el n-a mai evoluat pentru Steaua de la returul cu Twente şi de la începutul anului pînă acum are un singur joc, acela contra olandezilor.

De două săptămîni, Lato şi-a început antrenamentele cu echipa, dar a fost menajat la unele exerciţii, însă ieri a fost prima zi în care s-a pregătit la nivelul coechipierilor săi, tocmai ca să mai recupereze. Grija numărul 1 legată de situaţia lui: dacă poate rezista 90 de minute într-un meci precum cel cu Vaslui după o pauză semnificativă. Dar e cert că bănăţeanul va începe jocul de vineri pe teren.

16 meciuri a strîns Latovlevici (26 de ani) la Steaua în acest sezon din Liga 1, fără să înscrie. Pîrvulescu (23 de ani) a bifat 7 jocuri şi a marcat o dată, cu Astra (2-1)

7 goluri şi 9 pase decisive are Adailton în acest sezon, în toate competiţiile. Pe el ar trebui să-l blocheze Latovlevici vineri seară

Pe dreapta concurează "improvizaţiile"
Dacă banda stîngă a devenit acum o zonă cu probleme pentru Steaua, pe partea cealaltă a terenului există soluţii, chiar dacă nici una nu se potriveşte perfect. Martinovici se antrenează normal şi ar putea juca, mai există şi Bicfalvi, care s-a descurcat binişor ca apărător lateral atît împotriva Sportului, cît şi la Galaţi. Fundaşii dreapta de meserie, Gabi Matei şi Dănănae, nu sînt apţi din cauza accidentărilor.

Iese Iliev, intră Geraldo
Stoperii Stelei forţează schimbări în echipă. Iliev l-a înlocuit la Galaţi pe Geraldo, care era suspendat, acum se face modificarea inversă. Adică bulgarul e suspendat şi va fi substituit de portughez. Iliev oricum are şi probleme medicale. El a jucat contra Oţelului deşi avea o contractură musculară şi risca agravarea accidentării.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.