Liga 1

Iuliu Mureşan sugerează un aranjament în Derby de România: ”Steaua are victorie sigură cu Dinamo!”

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele lui CFR a spus: "Roş-albii nu-i vor încurca pe rivalii lor, sînt convins”. Replica lui Becali: Clujul a pregătit o "valiză" cu un milion de euro, bonus pentru ”cîini”


CFR urmează să joace şi cu Dinamo, şi cu Steaua, iar rivalele tradiţionale din Liga 1 mai au programată şi partida directă dintre ele. Duelurile finalului de campionat încins îi fac pe conducătorii cluburilor să arunce unii în alţii cu acuze şi să bănuiască înţelegeri ascunse.

Iuliu Mureşan vede o alianţă teoretic imposibilă: "Eu sînt convins că Steaua o va bate pe Dinamo. Nu vreau să presupun nimic şi nici să fac mai multe comentarii despre subiect".

Becali crede că doar el a ajuns să fie acuzat pentru premierea altor echipe, deşi toţi apelează la procedeul acesta: "Probabil că Dinamo va juca împotriva noastră pe cîte 50.000 de euro de jucător. Cred că, în total, Clujul le va da «cîinilor» cam un milion de euro. Dar premierea e premiere, nu e mită! Mie nu mi-e frică să vorbesc despre asta". "El e singurul din România care umblă cu valize!", i-a răspuns Mureşan la DigiSport.

Pe lîngă disputa cu Mureşan, legată de derby-urile sfîrşitului de sezon, Becali l-a jignit pe Paszkany: "Şi-a lăsat nevasta pentru o dansatoare din bar! Eu sînt europarlamentar, pe cînd el nici nu există. Eu fac rating la TV!".

"E diferenţă mare între mine şi Paszkany. Eu n-aş mitui niciodată un arbitru ca să ajute echipa mea! Eu nu cumpăr meciuri, el da! El e hoţ!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Eu nici nu mă gîndesc că Dinamo ar putea-o încurca pe Steaua în Ghencea. De ce? Aşa cred eu, e o presupunere"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.