Liga 1

Marius Alexe: ”Bonetti m-a mai inventat o dată”

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexe îi mulţumeşte antrenorului cu care a debutat în Liga 1 şi spune că va păstra tricoul negru, dedicaţie pentru tatăl lui decedat, pînă la sfîrşitul carierei


- Marius, ai trecut de perioada dificilă?

- Mă simt mai bine acum, că am dat două goluri. Dar am traversat momente cu adevărat dificile, grele pentru toată familia mea. Tata a murit şi am ţinut să-i dedic golurile, primele ale mele după decesul lui. De acum înainte i le voi dedica pe toate pe care o să le mai dau. El nu lipsea de la nici un meci al meu, îmi vine greu să nu-l mai găsesc cu privirea în tribună, dar mă voi strădui în continuare să-l fac fericit în Ceruri.

- Ţi-a zis ceva special Bonetti înainte de meci?
- Mi-a spus: "Vreau două goluri de la tine!". Iar după ce am înscris prima oară mi-a zis că mai am nevoie de încă un gol. Îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a arătat-o.

- Ai o relaţie specială cu el?
- Te gîndeşti, probabil, că eu am debutat în Liga 1 cu Bonetti pe banca lui Dinamo şi ai dreptate. Chiar îi voi fi toată viaţa recunoscător. Nu voi uita niciodată ce a făcut Dario pentru mine. Sînt conştient totuşi că am obligaţia de a-mi face meseria indiferent de numele celui care conduce, ca profesionist nu am de ales.

- A surprins şi că ai jucat vîrf, nu mijlocaş stînga.
- Da, dar să ştii că Mister mi-a zis mai demult că eu ar trebui să joc atacant. Asta presupune să marchez des.

"Dănciulescu m-a lăsat să bat penalty-ul şi-i mulţumesc. El e una dintre legendele lui Dinamo, un om de care cu toţii mai avem nevoie"
Marius Alexe, atacant Dinamo

"Dinamo a făcut 2-0 dintr-un penalty care n-a fost. Şi arbitrul Avram le-a permis dinamoviştilor să tragă de timp în repriza a doua, a încurajat antijocul lor"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna

"Bonetti a adus o stare de spirit nouă şi o aşezare care promovează agresivitatea. Inclusiv schimbările din timpul meciului au fost inspirate!"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

"Poziţia în care ne aflăm e una bună. Spun asta fiindcă ne aflăm la doar trei puncte de CFR şi urmează să ne vedem faţă în faţă cu clujenii. Dar întîi s-o batem pe Ceahlăul!"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Steaua e principalul nostru adversar la titlu, fiindcă stă foarte bine la capitolul pregătire fizică"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.