Liga 1

Săptămîna liniştii » Porumboiu face apel la Becali: "Noi, patronii, ar trebui să nu vorbim deloc"

Alexandru Bourcean şi Wesley Lopes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2012

Adrian Porumboiu, patronul de la FC Vaslui, a discutat despre meciul pe care formaţia sa îl va juca vineri, în deplasare, cu Steaua (20:20, Antena 1/GSP TV, liveVIDEO şi liveTEXT pe GSP.RO), dar şi despre lupta la titlu şi despre suspiciunile care au planat asupra partidei Oţelul Galaţi - Steaua, încheiat cu victoria formaţiei din Ghencea, cu 2-1.

"Săptămîna asta nu o să mai vorbesc atît de mult, o să las jucătorii să se pregătească, să vorbească în teren. Noi, patronii, ar trebui să nu vorbim deloc. După părerea mea, avem cel mai bun lot de jucători", a declarat Porumboiu la sportro.

"Acuzaţiile care se îndreaptă spre Dorinel nu au nici un fel de acoperire. Îl cunosc destul de bine  şi sînt sigur că nu s-au dat la o parte. Nu a fost nimic dubios la meciul Oţelul-Steaua. Oţelul s-ar fi apropiat la şapte puncte, nu încape discuţie de asemenea acuzaţii.Nu o să mai vedem blaturi adevărate dacă spunem că meciul acesta a fost blat", a explicat patronul celor de la FC Vaslui.

"Rapid este cea mai îndreptăţită echipă care să se gîndească la titlu. Au echipă, joacă bine. Am simţit pe pielea noastră", a spus Porumboiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.