Liga Campionilor

Dolce şi DigiSport au luat Champions League pentru următoarele 3 sezoane. Transmite şi TVR un meci?

Trofeul Ligii Campionilor foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 aprilie 2012

UEFA a anunţat numele televiziunilor care au preluat drepturile de televizare pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) din Liga Campionilor, în România.

DolceSport şi DigiSport sînt cele două posturi care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, excepţie făcînd prima opţiune din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air, potrivit unui comunicat emis astăzi de DolceSport. Cele două reţele de televiziune au obţinut drepturile şi pentru opţiunea de internet şi pentru platformele de mobil.

"Există şi o televiziune „free to air”, TVR, care va transmite meciuri din această competiţie. Această televiziune va transmite cîte un meci din fiecare etapă de UEFA Champions League. Ea are prima opţiune din ziua de marţi de UEFA Champions League, în cazul în care există o echipă din România calificată", se arată în comunicatul dat de Romtelecom.

Dacă nici o echipă românească nu e calificată în grupe, atunci televiziunea free-to-air va avea marţi opţiunea a doua. Miercuri, indiferent dacă în competiţie e sau nu o echipă românească, televiziunea free-to-air nu transmite nici un meci, toate opţiunile fiind la Romtelecom şi la RCS&RDS.

Deşi în comunicatul oficial dat de Romtelecom se spune că TVR este postul free-to-air care va transmite un meci de UCL, problema va fi lămurită definitiv abia în zilele următoare. Spre seară, cei de la DolceSport au revenit cu precizarea că "TVR-ul era doar un exemplu de televiziune «free to air»"


Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din cele două seri, dar şi magazinul săptămînal UEFA Champions League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.