Liga 1

"Galben" pentru Steaua » Surdu s-a autosuspendat pentru meciul cu Mioveni ca să poată juca împotriva fostei lui echipe

Surdu vrea să se bucure și împotriva Stelei, așa cum a făcut-o la meciul cu Voința Sibiu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Surdu s-a autosuspendat pentru meciul cu Mioveni ca să poată evolua împotriva roş-albaştrilor. Duarte a procedat la fel.

Romeo Surdu (28 de ani) abia aşteaptă derby-ul cu Steaua din Giuleşti, programat în etapa a 28-a! Atacantul vrea neapărat să se răzbune pe formaţia din Ghencea, după ce în vara trecută a fost alungat de Gigi Becali, care a refuzat să-i mai prelungească angajamentul. În plus, Surdu a fost nevoit să se judece cu roş-albaştrii pentru a-şi recupera salariile restante în valoare de 30.000 de euro!

În meciul cu Voinţa Sibiu (3-0), partidă în care a deschis scorul, Romică a căutat să încaseze cartonaş galben pentru a fi suspendat cu Mioveni. Vîrful avea deja 3 avertismente şi un eventual "galben" sîmbătă l-ar fi trimis în tribună împotriva Stelei! Rui Duarte l-a copiat şi el, astfel că prezenţa ambilor rapidişti pe gazon împotriva trupei lui Stoichiţă nu e în pericol.

Băiatul e rapidist
Romeo Surdu a uitat repede trecutul roş-albastru şi pare atins de "farmecul vieţii". Pe lîngă faptul că de fiecare dată cînd e solicitat să salute galeria, fotbalistul înjură rivala din Ghencea cu patos, lucru pentru care e apreciat de galeria vişinie, Romeo i-a cumpărat băieţelului său Daris, în vîrstă de 3 ani, un echipament alb-vişiniu. Atacantul a postat poza pe contul său de Facebook.

5 goluri în 22 de meciuri jucate pentru Rapid în Liga 1 a reuşit Surdu în acest sezon

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

S-a accidentat Grigorie

Unul dintre cei mai în formă rapidişti, Ştefan Grigorie, are şanse mici să poată evolua împotriva lui CS Mioveni, sîmbătă. Mijlocaşul a acuzat dureri musculare la partida cu Voinţa Sibiu, iar Răzvan Lucescu îl va menaja împotriva argeşenilor. "Sînt nevoit să schimb echipa de la meci la meci. Pancu e în continuare accidentat şi Grigorie are şi el probleme", a spus Lucescu.

Inbox
- Ultima lună pentru care rapidiştii şi-au încasat salariile e ianuarie. Astfel, avînd peste 60 de zile de cînd au fost plătiţi, toţi fotbaliştii din lot şi-ar putea depune memorii spre a deveni liberi de contract.
- Dani Coman: "E o senzaţie plăcută să ai fanii de partea ta. Sper ca la finalul sezonului să ne bucurăm împreună, dar nu ne gîndim la titlu. În capul nostru e doar meciul cu Mioveni".
- Răzvan îi cere din nou lui Copos să le ofere jucătorilor prime de joc: "Am jucat contra Vasluiului, se vorbea de primă de 8.000 de euro de jucător, noi pe zero. La CFR Cluj, domnul Paszkany a fost în vestiar înaintea meciului pentru a le anunţa clujenilor prima de victorie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.