Liga 1

VIDEO Asemănări periculoase » Autogolul lui Petrovici la Chiajna-Dinamo (1-3) aduce perfect cu autogolul lui Masiello la Bari-Lecce (0-2)

Sîrbul Petrovici şi-a îngropat echipa contra lui Dinamo.

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sîrbul a comis şi faultul în careu după care Dinamo a făcut 2-0, din penalty. În iarnă, i-a păcălit pe cei de la Petrolul cu o poveste familială falsă spre a ajunge liber la Chiajna.

15 mai 2011. Bari - Lecce 0-2 în penultima etapă din Serie A a sezonului trecut. În minutul 70, fundaşul gazdelor, Andrea Masiello, înscrie un autogol stupid, deviind în proprie poartă, nejenat, o minge centrată de Neves (Bari). Gazdele erau deja retrogradate, oaspeţii s-au salvat cu acea victorie. Vezi aici VIDEO cu autogolul lui Masiello!

16 aprilie 2012. Concordia - Dinamo 1-3 în Liga 1, un succes care-i ţine în viaţă pe "cîini" în lupta pentru titlu. La scorul de 1-2, sîrbul Alexander Petrovici (Chiajna) marchează în minutul 90 un autogol inexplicabil: reluare în plasă din 8-9 m, poziţie centrală, singur în careu la o minge anonimă trimisă de Ţucudean. Vezi aici VIDEO cu autogolul lui Petrovici!

Farsa mamei bolnave
Între cele două faze există asemănări incredibile: derulări similare ale atacurilor, autogolurile consolidează victoriile adversarilor. Şi o diferenţă majoră: Masiello a fost arestat la începutul lunii aprilie de procuratura italiană, recunoscînd că a primit 50.000 de euro de la oameni implicaţi în mafia pariurilor, interesaţi ca Lecce să învingă.

Dar Petrovici, acelaşi jucător care, contra lui Dinamo, a comis şi faultul în careu din care Alexe a făcut 2-0, din 11 m? E fotbalistul cu o poveste ciudată în spate. În pauza de iarnă, i-a păcălit pe cei de la Petrolul, unde era legitimat: i-a rugat să-l lase liber de contract, fiindcă vrea să se întoarcă acasă, avînd mama foarte bolnavă. Şi-a luat banii, a plecat, dar a doua zi a semnat cu Chiajna!

"Cînd rezultatul era 0-1, am profitat de ocazie şi mi-am înscris un autogol pentru ca victoria lui Lecce să fie sigură şi să obţin banii promişi" (Andrea Masiello, fost fundaş Bari)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.