Liga 1

EXCLUSIV » FRF a decis: vin arbitri străini la ultimele etape! Începînd cu Steaua- Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 aprilie 2012

Măsura aducerii arbitrilor străini a fost aprobată astăzi de Comitetul Executiv al FRF, întrunit de urgenţ. Echipele care au cerut arbitri străini sînt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui şi U Cluj


Greii din Liga 1 şi-au văzut împlinită dorinţa de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".  Propunerea a fost supusă unui nou scrutin astăzi, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, iar de data asta s-a aprobat, cu doar trei membri care au fost împotrivă (Ion Crăciunescu, Constantin Gheorghe, Ştefan Stana). Pe 5 aprilie, Comitetul Executiv al FRF respinsese propunerea cluburilor de a aduce brigăzi externe la meciurile importante din finalul sezonului. Ar fi fost nevoie de minimum 7 voturi "pentru", însă au fost doar 5.

Meciurile vizate sînt:
Steaua - Vaslui
Rapid - Steaua
Dinamo - CFR Cluj
Steaua - Dinamo
CFR Cluj - Steaua
Oţelul - FC Vaslui
Dinamo - U Cluj

Dinamo a fost primul club din Liga 1 care a cerut oficial arbitri străini, la finalul lunii martie, într-o scrisoare deschisă către FRF. Au urmat Steaua, Rapid şi Vaslui. CFR s-a opus de la început acestei idei.

”Decizia aparţine Comitetului Executiv, nu ne rămîne decît să o acceptăm”
Ion Crăciunescu, preşedinte CCA

“Dacă domnul Crăciunescu vrea să fim toţi liniştiţi şi să nu mai vorbim de arbitraje, asemenea elemente nu îşi au locul. Eu zic să aducem arbitri străini în ultimele 6-7 etape, îi transmit domnului Crăciunescu să taie în carne vie, ca să nu se mai facă atâta tam-tam şi în campionatul viitor”
Cristi Borcea, săptămîna trecută

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.