Liga 1

S-a jucat cu focul » Eduard Stăncioiu a ajuns la Poliţie în prima zi de Paşti

Stăncioiu a revenit în lotul clujenilor în iarnă, fiind titular în meciul cu Gaz Metan Mediaș (1-1) // Foto: Vakarcs Lorand

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul şi-a încercat arma de vînătoare în curtea locuinţei sale. Vecinii au chemat poliţia, iar pe numele fotbalistului a fost deschis un dosar penal. Riscă închisoare între 1 şi 3 ani.

Eduard Stăncioiu a fost audiat duminică la Secţia de Poliţie numărul 4 din Cluj-Napoca, pe numele său fiind deschis un dosar penal. Portarul şi-a încercat arma de vînătoare în curtea propriei locuinţe, trăgînd cîteva focuri în nişte cutii de conserve, iar un vecin a alertat Poliţia. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că arma îi aparţine fotbalistului de 31 de ani şi că acest posedă un permis de portarmă. Totuşi, portarul e cercetat pentru uz de armă letală fără drept.

"S-au executat mai multe focuri de armă, mai exact cu o armă de vînătoare, în curtea unui imobil, în plan orizontal. Nu a fost nimeni rănit. Eduard Stăncioiu este cercetat pentru uz de armă letală fără drept. Echipajul de poliţie a mers la locul faptei în urma unei sesizări telefonice", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtătorul de cuvînt al IPJ Cluj. Potrivit Codului Penal, uzul de armă letală fără drept se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 3 ani. Cel mai probabil însă, fotbalistul va primi doar o amendă penală.

90 de minute a adunat Stăncioiu în actuala stagiune

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.