Diverse

Glumele zilei pe GSP.RO :D Exclusivitate din vestiarul lui Chelsea, şedinţa lui CFR pe Facebook şi noile echipamente din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 aprilie 2012

✔ Puteţi să ziceţi ce vreţi despre John Terry, dar nu că ar fi nepăsător la durerea celorlalţi. Avem ca exemplu puternica strîngere de mînă pe care i-a aplicat-o lui Puyol cînd acesta i-a arătat că s-a lovit. Să fie o formă de evaluare a accidentării? Click aici pentru VIDEO

✔ Exclusivitate din vestiarul lui Chelsea: neatenţi, englezii au lăsat la vedere hîrtia cu tactica pentru meciul de aseară!


✔ Real şi Barcelona se vor consola împreună după înfrîngerile suferite în Liga Campionilor. Sîmbătă, de la ora 21, vor avea ocazia să se bată uşor pe spate şi să-şi spună: "Frate, ştiu cum e!". Vine El Clasico!


✔ Mutu a le-a dat o veste bună dinamoviştilor: "Sunt şanse să revin chiar din vară în Ştefan cel Mare". N-a vrut să fie categoric, a lăsat loc de întors. Răutăcioşii s-au grăbit să comenteze: "Adevărul e că acum nu prea ai de unde să ştii cum va fi bobul de strugure anul ăsta..." ;)

✔ Cei de la CFR Cluj sînt mereu la curent cu inovaţiile în domeniul tehnologiei. Conduşi de preşedintele Mureşan, jucătorii au făcut o şedinţă tactică pe facebook, cu participarea activă a antrenorului Ioan Andone, ne informează pe MySport userul "albusibiu" :D Iată ce a ieşit! (click pe imagine)

✔ După achitarea lui Gigi Becali în "Dosarul Valiza", LPF a decis ca, din sezonul următor, echipele de Liga I să-şi schimbe echipamentul. Această măsură are rolul de a da din nou credibilitate fotbalului românesc, acuzat pe nedept de fapte de corupţie în ultima vreme, informează kmkz.ro. Iată cum vor arăta noile echipamente!

Click aici pentru mai multe poze!

✔ Fundaşul blanco Fabio Coentrao a fost făcut cu ou şi cu oţet după prestaţia din meciul Bayern - Real Madrid 2-1. Fanii madrileni l-au bombardat pe twitter cu mesaje care de care mai acide. Noroc că portughezul nu şi-a mai actualizat profilul din noiembrie, altfel ar fi fost inundat la secţiunea 'mentions' cu tot felul de replici. Iată cîteva dintre ele:
În comparaţie cu Fabio Coentrao...
... Drenthe e Balon de Aur
... şi un şarpe petrece mai puţin timp pe jos
... o maşină fără roţi şi frîne care a costat 10.000 de euro ar părea un chilipir
...  Bob Marley avea plămîni sănătoşi
... Torres are o precizie a şutului extraordinară
...  nici uciderea elefanţilor nu mai pare atît de rea (aluzie la Regele Spaniei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.