Liga 1

Inacio e convins: ”Ne ducem în Ghencea la victorie. Cine va juca la egal va pierde”

Inacio este sigur că doar trei puncte contra Stelei ar ajuta-o pe Vaslui să ia titlul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 aprilie 2012

Antrenorul Vasluiului, Augusto Inacio, nu s-ar mulţumi cu doar un punct din partida împotriva Stelei. Portughezul a recunoscut că singurul lucrul care-l interesează este victoria, pentru a spori şansele echipei sale de a ieşi campioană.

”Nimeni nu poate să spună dinainte cine va învinge pentru că ambele echipe au şanse egale. Dacă noi vom cîştiga vineri, vom continua această rută, dar dacă pierdem va fi foarte dificil să mai ajungem pe primul loc. Pentru a ne mai gîndi la prima poziţie trebuie să cîştigăm acest meci cu orice preţ. Sînt de părere că cei care joacă la egal cu siguranţă vor pierde”, a declarat Inacio.

El a adăugat: ”Toată lumea este conştientă că va fi un meci greu, contra unui adversar care trece printr-un moment bun şi care va evolua pe teren propriu cu un stadion plin. Ştim însă că echipa noastră are personalitate să joace în atmosfera de pe Ghencea”.
În privinţa aducerii arbitrilor din străinătate, Inacio s-a arătat nedumerit. Totuşi, ”mi-e indiferent că sînt arbitri străini sau români. Ne dorim doar ca arbitrul delegat la acest meci să nu comită erori de nici o parte. Cine este mai bun să cîştige”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.