Campionate

Gata de El Clasico» Fanii Barcelonei primesc Realul cu un mozaic special: ”Sîntem şi vom fi”

Așa va arăta mozaicul pe care-l vor crea suporterii Barcelonei (foto: fcbarcelona.es)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 April 2012

FC Barcelona şi Real Madrid nu au timp să-şi lingă rănile după înfrîngerile din turul semifinalelor Champions League. Imediat ce s-au terminat partidele cu Chelsea, respectiv Bayern, gîndul tuturor s-a îndreptat către El Clasico, de sîmbătă, crucial pentru titlu.

Cu o zi în plus de odihnă, deoarece au jucat marţi, madrilenii au fost mai rapizi. Jose Mourinho şi-a adunat în această dimineaţă elevii pentru a începe să prepare marele duel de pe ”Camp Nou”. Dintre cei 23 de jucători chemaţi nu a lipsit nici un nume important. În plus, de la echipa a doua a fost chemat portarul Tomas Mejias. A fost o şedinţă de pregătire mai lejeră, lucrîndu-se în special fizic.

85 de puncte are Real Madrid, în timp ce FC Barcelona contează pe 81; din La Liga mai sînt de disputat 5 etape

În contratimp, Barcelona a înnoptat miercuri la Londra. Acasă a revenit azi, iar la scurt timp Guardiola a programat un uşor antrenament de recuperare, de la care au lipsit Puyol şi Alexis Sanchez, cu probleme medicale, se spune nu mari, în urma partidei cu Chelsea. În principiu, Pep nu-şi va strînge vineri seară oamenii în cantonament, cum procedează de multe ori înaintea meciurilor importante.

Şi suporterii catalani se pregătesc de El Clasico. Cînd echipele vor intra pe teren, ei vor crea un mozaic imens, compus din peste 90.000 de cartonaşe colorate. Pe acesta va fi scris ”som i serem”, evident în catalană, adică ”sîntem şi vom fi”.
Se preconizează că Barcelona-Real va fi urmărit de 400 de milioane de telespectatori din întreaga lume.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.