Liga 1

Să nu uităm să zîmbim » "Cazul Valiza" schimbă echipamentul de joc! :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Colegii de la revista Kamikaze şi-au imaginat cum va arăta fotbalul din Liga 1 după achitarea lui Gigi Becali. Iată textul şi imaginile publicate ieri pe kmkz.ro.

Imediat după achitarea lui Becali în dosarul valiza, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca, din sezonul următor, echipele de Liga I să-şi schimbe echipamentul. Această măsură are rolul de a recredibiliza fotbalul românesc, acuzat pe nedept de fapte de corupţie în ultima vreme.

Astfel, pe lîngă obişnuitele şorturi, tricouri şi jambiere, jucătorii formaţiilor cu posibilităţi financiare vor fi obligaţi să poarte valize cu bani în timpul jocului.

Pentru a nu-i răni pe adversari, ele trebuie să fie confecţionate dintr-o piele naturală moale, de calitate, iar suma din interior nu trebuie să fie mai mică de 1,7 milioane de euro.

Deasemenea, vor fi acceptate doar bancnote de 100. FRF studiază posibilitatea ca echipele din Liga a II-a să poată intra şi ele cu sacoşe de rafie pline cu pui, roşii, ouă, brînză.

Nici arbitrii nu vor fi scutiţi de purtarea acestui echipament. Acolo unde este cazul, aceştia trebuie să intre pe teren cu valiza primită şi sînt obligaţi să declare şi să arate suma spectatorilor.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.