Liga 1

Dacă nici acum, atunci cînd? » Dinamo vrea să îşi refacă moralul în faţa unei echipe care nu a cîştigat niciodată în Ştefan cel Mare

În tur, Dinamo a dezmembrat Ceahlăul la Piatra-Neamț, învingînd cu 5-0

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" au pierdut ultimele 3 meciuri jucate acasă în 2012, dar speră să pună punct seriei negre în faţa nemţenilor, mai ales că moldovenii nu au cîştigat niciodată în Ştefan cel Mare.

Dinamo caută duminică prima victorie în "Ştefan cel Mare" din 2012, "cîinii avînd o serie incredibilă de 4 înfrîngeri consecutive în campionat pe propiul teren. Fostul lider nu a mai cîştigat în Groapă din noiembrie 2011, 1-0 cu Voinţa, şi de atunci mai are un singur succes acasă, 2-0, dar meciul s-a jucat pe National Arena.

Ceahlăul pare adversarul perfect pentru ca Dinamo să iasă la lumină, în condiţiile în care moldovenii n-au învins niciodată în Ştefan cel Mare, unde au fost 10 succese ale roş-albilor şi 4 remize. În plus, nemţenii nu au mai învins-o pe Dinamo din 2003, sub Pietricica. Dinamo a condus la pauză cu 2-0, dar a pierdut cu 3-2, iar Cornel Dinu a fost îndepărtat, fiind angajat Ioan Andone. De atunci au fost 9 meciuri, adică 6 victorii Dinamo şi 3 egaluri, golaverajul fiind net în favoarea gazdelor de mîine, 26-4!

Dar echipa lui Bonetti nu are linişte. Şi cu Petrolul avea un palmares optimist înaintea ultimei confruntări directe, doar victorii şi un golaveraj de 17-3, iar la ultimul meci din Ştefan cel Mare ploieştenii au învins cu 3-1 şi l-au demis pe Ciobotariu.

11 goluri a încasat Dinamo în campionat în 2012 în ultimele 7 etape. În primele 19 runde a primit doar 10 goluri

4-0 este scorul reuşit de roş-albi cu Bonetti antrenor în meciul de sub Pietricica din 2009. Au marcat Dănciulescu (2), Adrian Cristea şi Torje

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.