Liga 1

Marius la pătrat » Bonetti va juca cu Alexe şi Niculae în atac

+1 Foto
Alexe şi Niculae este cuplul preferat de Bonetti în atac.

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bonetti vrea să atace Ceahlăul cu Niculae şi cu Alexe, golgeterul, respectiv revelaţia victoriei de la Chiajna. Amîndoi vor să joace, deşi sînt, încă, în recuperare, după accidentări.

La prima apariţie în Ştefan cel Mare, în mandatul său secund, Dario Bonetti vrea să atace din primul moment Ceahlăul cu doi jucători care de-abia de ieri s-au implicat în antrenamentele normale ale echipei. Marius Niculae, 31 de ani, şi Marius Alexe, 22 de ani, sînt anunţaţi să evolueze din primul moment mîine seară, cu toate că nu au jucat deloc în amicalul-test de joi, cu Dinamo II (4-1).

Sistem pentru Alexe
"Săgeată" încă mai resimte dureri după pubalgia care l-a ţinut departe de gazon şi la meciul cu Concordia (3-1). Ieri după-amiază, Niculae a făcut primul antrenament al săptămînii, a rezistat, iar dacă pînă mîine dimineaţă nu vor apărea probleme neprevăzute, atunci va reintra în formula de start a "cîinilor". Se va alege între el şi Dănciulescu. După ce joi a făcut doar alergări uşoare, Alexe a intrat şi el ieri normal, nu a acuzat dureri după mai vechile probleme medicale.

Bonetti are totală încredere în omul care a influenţat decisiv succesul de la Chiajna, şi-l va folosi atacant din primul moment. Pentru el, a renunţat la sistemul 4-1-4-1, cu care a început meciurile de la Mediaş şi de la Chiajna, şi va debuta din minutul 1 cu modulul 4-4-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.