Liga 1

Sandu e revoltat de turnura pe care a luat-o cazul Craiova: "Abuz în serviciu? Ce, l-am dat afară pe Mititelu din Federaţie?"

Mircea Sandu e supărat că e tras la răspundere pentru dezafilierea Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 April 2012

Mircea Sandu recunoaşte că DNA-ul i-a pus sechestru pe case şi i se pare strigător la cer să fie învinuit de abuz în serviciu în cazul dezafilierii Craiovei. Preşedintele FRF a vorbit şi despre finala Europa League, problemele din arbitraj sau demiterile de antrenori dese din Liga 1


"Am sechestru pe case, nu numai eu, şi Dragomir. E absolut strigător la cer ca pentru un vot colectiv, cu o majoritate, o decizie sportivă, ca să ajung acum învinuit pentru abuz în serviciu. Ce, l-am dat eu pe Mititelu afară din Federaţie, era el angajat al Federaţiei? Nu noi am produs paguba la bugetul statului, el a produs-o", a declarat Mircea Sandu la Dolce Sport.

Despre finala Cupei Rapid - Dinamo
"Pentru finala Cupei nu vor fi bilete online, ci doar la casele de bilete. Dacă finala era Vaslui - Mediaş mutam finala la Arad. Suporterii au dreptul să vină cu bannere, dar nu cu obscenităţi, aşa e legea, nu că mă deranjează pe mine. Noi trebuie să atragem oameni la stadion.

Eu am înţeles că aceşti oameni vor să-şi exprime identitatea. Dar ca urmare a dialogurilor cu aceşti lideri de galerie, în ultimele etape n-au mai fost incidente. La finala Europa League sînt peste 200 de însemne. Ceea ce le-am solicitat e să nu intre cu torţe".

despre infiinţarea Cupei Ligii
"Am gîndit ca această Cupă a Ligii să aducă o calificare în Europa League. În sezonul viitor nu se poate, trebuia anunţată UEFA pînă în aprilie. În Cupa României, de la anul, din sferturi nu vor mai fi capi de serie".

despre finala Europa League
"Această finală trebuie să ne nea satisfacţia că Bucureştiul este vizibil în această perioadă. Mihalache, Prodan şi Zaharia s-au deplasat la locul de disputare a semifinalelor pentru probleme de organizare a finalei.

Cele 4 semifinaliste de anul acesta sînt mai valoroase decît cele două care au disputat finala anul trecut. Sporting poate fi o surpriză. Eu cînd eram copil ţineam cu Inter, dar acum nu mai am favorite".

despre National Arena
Am avut şi muncitori voluntari. Aceste zvonuri cum că preţul la Naţional Arena a fost umflat mă fac să zîmbesc. În Polonia se schimbă suprafaţa de joc, pentru că în timp se deteriorează gazonul.

Despre Liga 1
"Fondul de antrenori de valoare în România, ca şi de jucători, e redus. Cînd angajezi îţi asumi un risc. Eu cred că CFR Cluj şi Dinamo au greşit cînd i-au angajat pe Jorge Costa şi pe Ciobotariu.

Vasluiul e o echipă cu un lot valoros. Dar n-o văd mai sus de locurile 3-4, deşi au lot de titlu. Steaua a făcut investiţii mari an de an, dar în ultimii ani n-au mai avut rezultate".

despre naţională
"Piţurcă a acceptat proiectul pe care l-am propus. Hagi l-a refuzat. Dacă ne calificăm în 2014 ar fi excepţional. Dacă se va atinge obiectivul, selecţionerul va avea o primă foarte mare".

despre arbitraj
"De vreo 3 ani, arbitrii n-au mai avut contact cu echipele. Cea mai bună decizie a fost că s-a dat drumul tinerilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.