Liga 1

VIDEO ”Puriul” nu calcă strîmb » Astra a cîştigat şi meciul cu Oţelul, scor 3-1

+1 Foto
Fatai (în centru) a marcat 8 goluri în acest sezon

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Rednic e neînvins de la sosirea sa pe banca Astrei, ploieştenii strîngînd zece puncte în patru etape.

Cei 400 de spectatori prezenţi aseară pe stadionul Astra ar fi trebuit să primească gratis energizant şi cafea pentru a nu adormi în primele 45 de minute. Atît de plictisitoare a fost reprezentaţia celor două echipe. Cînd pleoapele oamenilor din tribune se pregăteau să se lipească definitiv, Fatai l-a păcălit pe Perendija, adormit şi el în ghete, iar acesta l-a faultat în careu. Tot nigerianul a transformat penalty-ul (VIDEO), iar Rednic zîmbea şmechereşte pe bancă.

La pauză, Dorinel şi-a scuturat serios jucătorii, iar aceştia au dictat ritmul. Didi a egalat în minutul 64 (VIDEO), la o fază în care s-a şutat mai mult la poartă decît în tot meciul.

Ploieştenii s-au enervat pe tupeul gălăţenilor, iar Spadacio a taxat o ieşire aiurea la ofsaid a oamenilor lui Dorinel Munteanu şi a punctat pentru 2-1 (VIDEO). Perendija s-a făcut apoi de rîs, dîndu-i lui Fatai ocazia să reuşească "dubla" (VIDEO). Astra e pe val, iar Oţelul a uitat cum arată locurile de cupe europene.

"Ne gîndim la Europa League, chiar dacă acest lucru ar părea un miracol. Rezultatele din ultimul timp ne dau însă speranţe" (Mihai Teja, antrenor secund Astra)

"Vreau să ajung golgeterul campionatului, ăsta e visul meu. Rednic ştie să ne motiveze, sper să continue la noi şi din vară!" (Khedire Fatai, atacant Astra)

"Voi discuta cu preşedintele Marius Stan să vedem ce e de făcut pentru binele Galaţiul. Nu-mi explic tratarea incorectă a jocului ca şi la cel cu Steaua" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.