Liga 1

"De ce ni-l iei, nenea?!". Copii în lacrimi după ce observatorul le-a luat banner-ul cu Steaua. Cum comentează Dragomir

+4 Foto
Incident scandalos în Ghencea: au făcut un copil să plîngă

Articol de Raed Krishan (foto), Cristi Preda (foto)  —  vineri, 20 aprilie 2012

UPDATE Dumitru Dragomir a vorbit la Digi Sport Special despre episodul petrecut în Ghencea, cînd observatorul meciului Steaua - Vaslui a confiscat banner-ul unor copii: Nedelescu este unul dintre cei mai buni observatori. Sigur nu a încălcat regulamentul. El este un băiat foarte priceput".

Cu cîteva minute înainte de startul partidei dintre Steaua şi FC Vaslui un incident scandalos a avut loc la marginea terenului.

Un grup de suporteri stelişti din clasele I-IV s-au gîndit să le transmită un mesaj favoriţilor printr-un banner colorat pe care l-au afişat pe gardul de la tribuna 0. Mesajul inscripţionat era următorul: "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană!".

Pe puşti îi pîndea însă un pericol. Ochii vigilenţi ai observatorului de joc Gheorghe Nedelescu vegheau din umbră. Oficialul din Craiova a văzut repede banner-ul şi imediat a "aplicat" legea: a ordonat ca acesta să fie confiscat pentru că puştii nu aveau AUTORIZAŢIE să-l afişeze.

Fotoreporterii Gazetei au surprins imaginile cu unul dintre copii care plînge în timp ce Nedelescu încearcă în zadar să-l consoleze. Observatorul de joc i-a promis că-i înapoiază bucata de pînză, dar numai cu o condiţie: să nu o mai afişeze.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.