Liga 1

Trocul cu ŢSKA a picat din cauza lui Platini » A jucat de 10.000 de euro!

Platini acuză acum dureri la spate şi le-a transmis antrenorilor că nu se simte prea bine din punct de vedere fizic

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii nu sînt mulţumiţi de evoluţiile brazilianului, din iunie acesta urmînd să revină la Sofia, iar Georgian Păun să se întoarcă în Ştefan cel Mare.

Expresia "Valorează atît cît plăteşti!" i se potriveşte de minune lui Michel Platini, brazilianul adus cu mare tam-tam în iarnă de la ŢSKA Sofia şi pentru care Dinamo a plătit numai 10.000 de euro!

Sud-americanul, care va împlini 29 de ani în septembrie, nu reuşeşte să se impună nici măcar ca rezervă în Ştefan cel Mare, iar de marcat nici nu poate fi vorba. A dat un gol în partida-şcoală de la mijlocul săptămînii, însă cei care au fost prezenţi la partidă susţin că şi la acea fază mingea s-a lăsat greu convinsă să intre în plasă. În aceste condiţii, acţionarii sînt decişi să se despartă în vară de Platini şi să le acorde mai mult credit tinerilor Alexe sau Ţucudean.

Înţelegerea din iarnă cu ŢSKA Sofia spunea că Dinamo trebuie să achite aproximativ 300.000 de euro la vară dacă doreşte transferul definitiv al lui Michel, datoria putînd fi stinsă şi în schimbul vînzării definitive a lui Georgian Păun. "Nu putem face o asemenea afacere neprofitabilă. Păun va reveni în Ştefan cel Mare în vară, va intra sub comanda lui Bonetti, iar dacă Dario va considera că merită să rămînă la prima echipă, aşa se va întîmpla. Cît despre Platini, ne-am cam lămurit, poate pleca liniştit la vară", au comentat şefii.

258 de minute a jucat Platini în 5 partide pentru Dinamo, nereuşind să se facă remarcat cu nimic şi avînd o medie a notelor GSP de 5.00

1 gol a marcat Georgian Păun pentru ŢSKA Sofia în cinci partide, mijlocaşul de 26 de ani fiind anunţat titular şi azi, cu Cerno More Varna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.