Liga 1

Tătăruşanu, singurul spectator fără bilet! » Portarul Stelei nu a ieşit niciodată pe centrări la meciul cu Vaslui

Tătărușanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii.

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Stelei a bifat o premieră greu de imaginat pentru un goalkeeper: zero ieşiri pe centrări în meciul cu FC Vaslui.

Steaua are portar de 1,94 metri, dar acest lucru nu se simte deloc pe gazon. De ce? Pentru că deşi are un uriaş între buturi, acesta stă doar pe linia porţii. Deşi pare greu de crezut, Tătăruşanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii. O demonstrează cifrele oferite Gazetei de firma rusă de monitorizare InStat. Goalkeeper-ul Stelei şi al echipei naţionale nu a ieşit deloc dintre buturi, el avînd zero chiar şi în dreptul încercărilor de a interveni la vreo centrare în cele 90 de minute!

Spre deosebire de Tătăruşanu, rivalul său de la Vaslui, Borjan, are zece ieşiri pe centrări, dintre care 9 au fost reuşite. În plus, în dreptul lui "Tătă" nu este trecută nici o intervenţie reuşită, în timp ce portarul moldovenilor are o intervenţie, la şutul lui Mihai Costea din a doua repriză. Culmea e că centrarea din lovitură liberă a lui Adailton la golul lui Wesley a fost singura precisă dintre cele patru încercări ale vasluienilor.

23 de goluri a primit Tătăruşanu în cele 29 de partide în poarta Stelei în acest sezon în toate competiţiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.