Liga 1

Voinţa - Petrolul 1-1 » Punct încins!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nou-promovatele au remizat la Sibiu, 1-1, într-un meci cu două eliminări. Voinţa a deschis scorul repede, prin Zăgrean în minutul 6, iar Hamza a adus egalarea pentru Petrolul în minutul 20, cu o lovitură de cap din 5 metri.

În finalul primei reprize, Forika de la gazde a văzut de două ori în două minute cartonaşul galben şi a fost trimis la cabine de Kovacs (44). Străuţ de la Petrolul l-a imitat după numai cîteva minute de la startul actului secund şi egalitatea numerică de pe teren a fost restabilită.

Eliminările au picurat precauţie în jocul celor două echipe, care n-au mai fost dispuse să rişte prea mult. Sibianul Beza a avut totuşi golul pe cap cu zece minute înainte de final, însă n-a reuşit să lovească bine din plonjon şi s-a terminat 1-1.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Echipele de start
VOINŢA: Dănălache - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore ll - Maghici, Beza, Dîlbea, Tătar - R. Miclea, Zăgrean, I. Popa. Antr. A. Pelici
PETROLUL: Hamutovski - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Osiako, Boudjemaa - Opriţa, Hamza, Zerka. Antr. G. Mulţescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.