Liga 1

Strategie sau lipsă de profesionalism? » Zotta şi Lucescu s-au plîns că nu vor putea conta pe Pancu în meciul cu Steaua

Sezonul trecut, în Ghencea, Pancu a marcat unicul gol al meciului, aducînd victoria Rapidului

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Zotta şi Lucescu junior s-au plîns că Pancu e suspendat cu Steaua, însă atacantul are drept de joc.

La finalul meciului de la Mioveni, atît Răzvan Lucescu, cît şi preşedintele Constantin Zotta au declarat că Daniel Pancu (34 de ani) nu are drept de joc cu Steaua, după ce văzuse cartonaş galben împotriva argeşenilor. Totuşi, confrom site-ul oficial al LPF, atacantul a bifat doar al 5-lea "galben" al sezonului şi va putea evolua duminică, împotriva rivalilor din Ghencea, lucru pe care l-a susţinut chiar şi Pancone: "Eu nu ştiu să fiu suspendat, dar cei din conducere cunosc mai bine situaţia cartonaşelor".

Astfel, fie alb-vişiniii au vrut să-l păcălească pe Stoichiţă, situaţie puţin probabilă, fie au încurcat jucătorii! Cei drept, Pancu a mai văzut două avertismente în turul sezonului, la meciul cu Chiajna, însă acestea nu mai sînt contabilizate, considerîndu-se că fiind eliminat, a fost deja pedepsit.

"Din nefericire nu ne vom putea baza pe Pancu la meciul cu Steaua, el mereu a făcut meciuri bune împotriva roş-albaştrilor" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

"E mai puţin important că nu va putea evolua Pancu. Trebuia să cîştigăm la Mioveni cu orice preţ, am făcut-o, acum voi găsi o formulă şi pentru meciul cu Steaua" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.