Liga 1

Oficialii Rapidului despre Becali: "Războinicul luminii luptă cu valize"

Creţu a avut de furcă cu adversarii de la Mioveni.

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii din Giuleşti sînt siguri că fotbaliştii de la Mioveni au fost motivaţi cu bani înaintea partidei de sîmbătă. Copos îl arată cu degetul pe Gigi Becali.

Victoria la limită obţinută de rapidişti pe terenul lui CS Mioveni (2-1), "lanterna roşie" a campionatului, l-a făcut pe George Copos să-şi pună semne de întrebare. Patronul din Grant susţine că argeşenii au fost motivaţi de rivalii giuleştenilor: "Au alergat enorm, au tras cu dinţii de orice minge, iar la final erau supăraţi de parcă acest eşec le-ar fi pecetluit lor soarta. Sînt sigur că au fost motivaţi financiar, iar principalul suspect e «Războinicul luminii»".

Preşedintele Constantin Zotta a fost mai rezervat în declaraţii, dar a lăsat să se înţeleagă că e de aceeaşi părere cu Copos: "La vestiar, după meci, adversarii noştri dădeau cu pumnii în pereţi de ciudă că nu ne-au bătut. Nu am alte informaţii, poate au fost extrem de supăraţi pentru că vor să îndeplinească baremul, chiar dacă sînt siguri că vor retrograda".

Au jucat pe 100.000 de euro?

Surse autorizate, din anturajul formaţiei de la Mioveni, susţin că jucătorii argeşeni au fost anunţaţi că în eventualitatea în care reuşesc să o oprească pe Rapid, vor fi recompensaţi de Gigi Becali! Suma vehiculată e de 100.000 de euro, bani ce ar fi urmat să fie împărţiţi între fotbalişti. Totuşi, există şi posibilitatea ca Becali să nu le mai fi dat banii, mai ales că Steaua a pierdut cu Vaslui (0-1).

"Băieţii au jucat pe 2.000 lei, prima lor obişnuită! Motivaţia lor a fost poziţia din clasament şi nimic mai mult. Domnul Copos mai bine analizează cum au jucat rapidiştii, decît să ne acuze pe noi" (Dumitru Olteanu, preşedinte CS Mioveni)

"Într-adevăr au jucat tare, cu ambiţie, dar toate echipele catalogate ca fiind mici joacă aşa cînd întîlnesc Rapidul, Steaua sau Dinamo. Pînă la urmă, nu e nimic rău în asta, au vrut să cîştige, e normal" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"CFR e deja campioană!"

Chiar dacă au cîştigat la Mioveni, rapidiştii nu şi-au schimbat discursul şi susţin în continuare că nu-i interesează titlul. "Cred că CFR are un avantaj decisiv şi un program accesibil, consider că nu mai pot fi ajunşi din urmă", a spus preşedintele Constantin Zotta. Răzvan Lucescu îl susţine: "Obiectivul nostru e să cîştigăm mereu următorul meci. La cîte probleme am avut în acest sezon, ar fi culmea să luăm noi titlul". Herea se mulţumeşte cu cel mai puţin: "Luptăm pentru un loc în Europa".

De azi, bilete pentru Steaua
Rapidiştii vor pune azi în vînzare tichetele pentru derby-ul cu Steaua, programat duminică, în Giuleşti. Conducerea clubului din Grant a stabilit ca cel mai ieftin bilet, cel de la peluza a II-a, să coste 15 lei. Celelalte preţuri sînt: 25 lei - tribuna a II-a şi 35 lei - tribuna I. Steliştilor le-au fost rezervate 405 locuri.

Inbox
- Herea a prefaţat întîlnirea cu Steaua de duminică: "La astfel de partide nu contează locul din clasament sau primele, e o întîlnire a orgoliilor. Îmi doresc enorm să marchez şi împotriva steliştilor, aştept meciul cu nerăbdare".
- Alexa se felicită că n-a fost avertizat cu Mioveni: "Am reuşit să scap, am avut grijă. Îmi doream enorm să pot juca împotriva steliştilor. Jucăm pentru orgoliul nostru, vrem să arătăm că sîntem peste Steaua şi să terminăm peste ei la finalul sezonului".
- Giuleştenii speră să primească salariul pe luna februarie pînă la meciul cu Steaua. Preşedintele executiv Constantin Zotta le cere să aibă răbdare, luîndu-i apărarea lui Copos: "Nu e uşor să ţii de unul singur un club, patronul nostru face un efort financiar uriaş. Pînă la urmă va plăti salariile, cu siguranţă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.