Campionate

VIDEO Nebunie în Serie A » Suporterii lui Genoa au întrerupt 45 de minute meciul cu Siena şi i-au dezbrăcat pe jucători! :O

Sculli a încercat să îi calmeze pe suporteri. // Foto: Getty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 aprilie 2012

Meciul dintre Genoa şi Siena, scor 1-4, s-a terminat cu peste 50 minute întîrziere faţă de timpul regulamentar.

Partida a fost întreruptă de suporterii genovezi în minutul 54, moment în care Siena conducea cu 4-0. Ultraşii au încercat să invadeze terenul şi le-au cerut jucătorilor tricourile, nemulţumiţi de rezultatele catastrofale din ultimele etape.

Pentru a calma spiritele, căpitanul Marco Rossi a fost primul care şi-a scos tricoul şi l-a oferit suporterilor. Imediat ceilalţi coechipieri i-au urmat exemplul, cu excepţia lui Sculli care a încercat să vorbească personal cu ultraşii şi a refuzat să urmeze gestul colegilor.

Rossi a negociat timp de aproape 45 de minute cu suporterii şi a reuşit în cele din urmă să îi convingă să elibereze terenul pentru a putea încheia partida.

Meciul s-a reluat după 45 de minute şi s-a terminat cu scorul 1-4, reuşita genovezilor fiind de fapt un autogol înscris de Del Grosso.

Genoa nu a mai cîştigat niciun meci în ultimele 12 etape, iar în acest moment ocupă locul 17 în Serie A, la un singur punct de retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.