Liga 1

FOTO Dansînd cu "urşii" » Dinamo s-a urcat pe Ceahlăul (3-2) şi revine în fruntea Ligii 1

+5 Foto
foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 aprilie 2012

Pe cît de slută a fost prima repriză a "cîinilor", pe atît de neaşteptată a fost schimbarea la faţă din debutul reprizei secunde. Probabil că doar la pauză oamenii lui Bonetti au fost înştiinţaţi că victoria cu Ceahlăul îi readuce pe primul loc al Ligii 1.

Ce simplu i-a fost apoi lui Dinamo să găsească golurile! Alexe a reluat cu capul fără speranţe pentru Jovici din cornerul executat de Curtean (50). Vîrful a dat copy-paste evoluţiei sale de la Chiajna şi peste alte trei minute a reuşit din nou "dubla", cu o execuţie plasată din 18 metri.

Lovitura de graţie a fost dată de Dănciulescu. "Veteranul" dinamovist a deviat superb cu capul centrarea lui Niculae de pe partea stîngă şi a făcut 3-0 (62). Moţi a fost eliminat cu zece minute înainte de final, iar Constantinescu şi Golubovici au redus din handicap în ultimele minute. Insuficient.

Dinamo acumulează 52 de puncte, o egalează pe CFR şi revine în fruntea Ligii 1 după 6 runde datorită golaverajului mai bun.

Click aici pentru a vedea cum s-a desfăşurat partida!

Echipele de start:
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Moţi, Scarlatache - L. Rus, D. Kone, Curtean - Dănciulescu - M. Niculae, Alexe
Rezerve: Naumovski, Platini, Bucşă, Tameş, Strătilă, Ţucudean, Muşat

Ceahlăul: Jovici - Dumitraş, Ichim, L. Cazan, Ţepeş - Al. Achim, Monroy - Muscalu, Golubovici, Stana - M. Constantinescu
Rezerve: Villadsen, Drugă, V. Popa, Bădescu, Onciu, Forminte, Viţelaru

Arbitru: Al. Tudor. Asistenţi: A. Oniţa, Fl. Păunescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.