Liga 1

Reghe, tot mai aproape de Ghencea » Becali îl vrea pe antrenorul Concordiei

Reghecampf a reuşit un retur peste aşteptări la cîrma Concordiei.

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali vorbeşte din nou de aducerea antrenorului de la Chiajna, dar Stoichiţă mai are o şansă: "Titlul l-ar salva".

Victoria de ieri a Concordiei pe terenul CFR-ului (4-2) l-a încîntat pe Gigi Becali, iar Laurenţiu Reghecampf e văzut din nou ca o soluţie pentru banca Stelei. Patronul formaţiei din Ghencea a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului internaţional, care are şanse din ce în ce mai mari să-i preia pe roş-albaştri la finalul acestui sezon. "Şi-a dat examenul, gata! Cînd a plecat Ilie Stan, i-am zis să rămînă acolo, la Chiajna, să le bată pe Rapid, pe CFR şi pe Oţelul, şi aşa a făcut. E clar că ştie meserie şi că în viitor va antrena Steaua", a spus Becali la GSP TV.

Apoi, Gigi a prefaţat întîlnirea Chiajna - Steaua, din etapa a 30-a: "Filip a jucat bine cu CFR, dar eu nu-l las să joace împotriva mea. N-o să mai fiu eu prostul de la meciul cu Buzău, cînd m-au bătut jucătorii mei şi am ratat titlul. Cu Reghe am vorbit deja şi i-am zis să joace şi cu noi cum a făcut-o cu Dinamo, adică să-l folosească pe Mihalcea". Becali a lansat apoi şi o glumă: "Ba o să-i zic să nu-i folosească nici pe Rocha, nici pe Dos Santos, sînt periculoşi".

În final, finanţatorul stelist a spus că există însă şi o situaţie în care Mihai Stoichiţă poate continua şi din vară: "Să dea Dumnezeu să ia el titlul şi nu mă mai auziţi vorbind de schimbarea antrenorului!".

Chiajna, egala Stelei
În acest retur, Reghecampf a reuşit la Chiajna o performanţă incredibilă, strîngînd 20 de puncte în cele 9 etape scurse din iarnă şi pînă acum, de două ori mai multe decît acumulaseră ilfovenii în cele 18 runde din prima parte a sezonului. Concordia e lider în clasamentul acestui an, la egalitate de puncte cu Steaua, amîndouă avînd pînă acum cu un punct mai mult decît Vaslui şi trei peste Rapid.

"Reghe a făcut o treabă extraordinară la Chiajna, nimeni nu s-ar fi aşteptat să aibă parcursul ăsta. E un antrenor bun, dornic de afirmare, îmi place" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.