Liga 1

VIDEO » Arbitraj de cascadorii rîsului » ”Centralul” Robert Dumitru a greşit flagrant în umilinţa suferită de clujeni

CFR a pierdut, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, scor 2-4

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 aprilie 2012

Meciul CFR Cluj-Concordia Chiajna, încheiat cu victoria oaspeţilor, cu 4-2, a fost umbrit de o serie de greşeli de arbitraj, cele mai multe fiind în favoarea elevilor antrenaţi de Ioan Andone.

În minutul 11, la scorul de 1-0 pentru Chiajna, mijlocaşul CFR-ului, Gabi Mureşan, a avut o intervenţie dură asupra lui Adrian Popa, cu talpa pe tibia ilfoveanului, însă a scăpat uşor. “Centralul” Robert Dumitru din Braşov i-a acordat doar cartonaşul galben, deşi s-ar fi impus eliminarea lui Mureşan!

Citeşte şi: VIDEO PenibiLider » Chiajna a făcut instrucţie, 4-2, cu CFR!

Mai mult, în minutul 35, Mureşan l-a călcat pe genunchi tot pe Popa şi a fost din nou iertat, însă a fost trimis la vestiar în minutul 77, primind gratuit al doilea galben.

În prelungiri, Dumitru l-a iertat şi pe Vranjes, după ce sîrbul l-a lovit fără minge pe Filip, spărgîndu-i buza. Arbitrii au gafat şi în sens opus, cînd asistentul Eduard Dumitrescu n-a semnalizat ofsaid la al treilea gol al ilfovenilor. “A fost ofsaid, e greu să remontezi aşa înainte de pauză. Iar Mureşan a fost eliminat extrem de uşor”, a comentat Andone

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.