Campionate

Cine a ”ciripit”? Guardiola se simte trădat de unul dintre elevii săi

Guardiola e convins că unul dintre elevii săi a vorbit prea mult cu presa (foto: Reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 aprilie 2012

Josep Guardiola nu are obiceiul să se înfurie pe jucătorii săi. Ceea ce s-a petrecut însă la meciul cu Real Madrid chiar l-a scos din sărite, deoarece antrenorul Barcelonei se simte ”lucrat”! Informaţia apare în ziarul catalan ”El Mundo Deportivo”.

Cum s-a ajuns aici? Pep a pregătit El Clasico cu un sistem schimbat, cu trei fundaşi centrali, şi cu inovaţii gen Tello şi Thiago. Toate antrenamentele dinaintea duelului au fost cu porţile închise. Totuşi, cu 5 ore înainte de start, Radio Marca a dezvăluit formula cu care avea să înceapă Barcelona. Nu s-a modificat nimic, iar Real a cîştigat cu 2-1.

La finalul jocului, tehnicianul ”blaugrana” şi-a adunat oamenii le-a vestiare şi le-a reproşat că cineva a trădat lu a divulgat primul ”11”. El s-a arătat foarte dezamăgit de ceea s-a întîmplat, susţinînd că niciodată nu a mai fost pus într-o situaţie similară.

”Aici era o lege nescrisă, că vestiarul este un loc sfînt, un bunker, dar iată că nu este chiar aşa”, a adăugat Pep, ameninţînd că, dacă îl va descoperi, va lua măsuri drastice contra celui ce a ”suflat”.

Citeşte şi ”Transfer de putere. Real e noua campioană”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.